Технологія сиру
Вантажиться...
Дата
2009
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НУХТ
Анотація
Навчальний посібник містить систематизовану інформацію окремих
розділів навчальних дисциплін «Технологія галузі» та «Інноваційні
технології галузі», присвячених виробництву натуральних сирів. В
посібнику викладені вимоги до сировини та загальні технологічні
операції для виготовлення сирів, особливості технологій основних груп
сирів, представлені апаратурно-технологічні схеми з урахуванням
сучасних видів обладнання та раціональних способів виробництва.
Для студентів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів,
а також фахівців молочної промисловості. The study guide contains systematized information of individual
sections of the academic disciplines "Industry Technology" and "Innovative
technologies of the industry", devoted to the production of natural cheeses. IN
the manual outlines the requirements for raw materials and general technological requirements
operations for the production of cheeses, features of technologies of the main groups
cheeses, hardware and technological schemes are presented taking into account
modern types of equipment and rational methods of production.
For students, postgraduates and teachers of higher educational institutions,
as well as dairy industry specialists.
Опис
Ключові слова
виробництво натуральних сирів, технологія сиру, production of natural cheeses, cheese technology
Бібліографічний опис
Поліщук Г. Є. Технологія сиру : навч. посіб. / Поліщук Г. Є., Бовкун А. О., Колесникова С. С. – Київ : НУХТ, 2009. – 180 с.