Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34311
Title: Основи фізіології та гігієни харчування
Other Titles: Basics of physiology and food hygiene
Authors: Зубар, Н. М.
Zubar, N. M.
Keywords: основи фізіології
гігієна харчування
basics of physiology
food hygiene
Issue Date: 2010
Publisher: Центр учбової л-ри
Citation: Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування : підручник / Зубар Н. М. – Київ : Центр учбової л-ри, 2010. – 336 с.
Abstract: У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компо нентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування. Підручник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 «Харчо- ва інженерія» професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 091711.01 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс». The textbook reveals the physiological and hygienic influence of food and its components on functioning of the main physiological systems of the body, which allows critical approach the choice of food products, the technological process of culinary production products and drawing up food rations. The textbook is intended for students studying in the direction 0917 "Nutrition va engineering" professional direction 091711 "Food technology" variable components 091711.01 "Food technology, restaurant business and service".
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34311
ISBN: 978-966-364-996-2
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osnovu_fiziologii_N.Zubar_2010.pdf1.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.