Основи фізіології та гігієни харчування

Ескіз недоступний

Дата

2010

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Центр учбової л-ри

Анотація

У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компо нентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування. Підручник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 «Харчо- ва інженерія» професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 091711.01 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс». The textbook reveals the physiological and hygienic influence of food and its components on functioning of the main physiological systems of the body, which allows critical approach the choice of food products, the technological process of culinary production products and drawing up food rations. The textbook is intended for students studying in the direction 0917 "Nutrition va engineering" professional direction 091711 "Food technology" variable components 091711.01 "Food technology, restaurant business and service".

Опис

Ключові слова

основи фізіології, гігієна харчування, basics of physiology, food hygiene

Бібліографічний опис

Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування : підручник / Зубар Н. М. – Київ : Центр учбової л-ри, 2010. – 336 с.

Зібрання