Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34181
Title: | Основні переваги та впровадження новітніх технологій автоматизації в готельно-ресторанного бізнесу |
Other Titles: | The main advantages and implementation of the latest automation technologies in the hotel and restaurant business |
Authors: | Кюрчева, Юлія Ангеловська, Алла Колісниченко, Тетяна Kiurcheva, Yuliia Anhelovska, Alla Kolisnychenko, Tetiana |
Keywords: | HoReCa «розумний стіл» IRT-технології готельно-ресторанний бізнес інновації HoReCa "smart table" hotel and restaurant business IRT technologies innovations |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Кюрчева Ю. Основні переваги та впровадження новітніх технологій автоматизації в готельно-ресторанного бізнесу / Юлія Кюрчева, Алла Ангеловська, Тетяна Колісниченко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 131–133. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34181 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yuliia Kiurcheva.pdf | 1.5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.