Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34156
Title: | Особливості кейтерингу у ресторанному бізнесі України |
Other Titles: | Peculiarities of catering in the restaurant business of Ukraine |
Authors: | Терешко, Марія Рябенька, Марина Tereshko, Mariia Riabenka, Maryna |
Keywords: | кейтеринг кейтерингове обслуговування послуги індустрія гостинності ресторанний бізнес catering catering service services restaurant business hospitality industry |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Терешко М. Особливості кейтерингу у ресторанному бізнесі України / Марія Терешко, Марина Рябенька // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 215–216. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34156 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mariia Tereshko, .pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.