Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34156
Title: Особливості кейтерингу у ресторанному бізнесі України
Other Titles: Peculiarities of catering in the restaurant business of Ukraine
Authors: Терешко, Марія
Рябенька, Марина
Tereshko, Mariia
Riabenka, Maryna
Keywords: кейтеринг
кейтерингове обслуговування
послуги
індустрія гостинності
ресторанний бізнес
catering
catering service
services
restaurant business
hospitality industry
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Терешко М. Особливості кейтерингу у ресторанному бізнесі України / Марія Терешко, Марина Рябенька // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 215–216.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34156
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mariia Tereshko, .pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.