Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34147
Title: Використання інноваційних технологій в діяльності закладів ресторанного господарства
Other Titles: Використання інноваційних технологій в діяльності закладів ресторанного господарства
Authors: Мельник, Діана
Постова, Валентина
Melnyk, Diana
Postova, Valentyna
Keywords: інновації
концепція
готельно-ресторанний бізнес
формат.
innovations
concept
hotel and restaurant business
format
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Мельник Д. Використання інноваційних технологій в діяльності закладів ресторанного господарства / Діана Мельник, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 243–245.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34147
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Diana Melnyk, Valentyna Postova.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.