Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34144
Title: | Еxpanding the range of meat sausage products in restaurant establishments |
Other Titles: | Розширення асортименту м'ясних ковбасних виробів у закладах ресторанного господарства |
Authors: | Vlasiuk, Roman Stukalska, Natalia Власюк, Роман Стукальська, Наталія |
Keywords: | cowbass meat olives technological process м'ясо оливки технологічний процес |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Vlasiuk R. Еxpanding the range of meat sausage products in restaurant establishments / Roman Vlasiuk, Nataliia Stukalska // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 251–253. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34144 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Roman Vlasiuk_Nataliia Stukalska.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.