Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34144
Title: Еxpanding the range of meat sausage products in restaurant establishments
Other Titles: Розширення асортименту м'ясних ковбасних виробів у закладах ресторанного господарства
Authors: Vlasiuk, Roman
Stukalska, Natalia
Власюк, Роман
Стукальська, Наталія
Keywords: cowbass
meat
olives
technological process
м'ясо
оливки
технологічний процес
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Vlasiuk R. Еxpanding the range of meat sausage products in restaurant establishments / Roman Vlasiuk, Nataliia Stukalska // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 251–253.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34144
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Roman Vlasiuk_Nataliia Stukalska.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.