Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34143
Title: | Удосконалення овочевих страв за рахунок підвищення поживної цінності |
Other Titles: | Improvement of vegetable dishes by increasing the nutritional value |
Authors: | Богдан, Олександр Стукальська, Наталія Bohdan, Oleksandr Stukalska, Nataliia |
Keywords: | овочеві страви бобові поживна цінність вітамінний склад vegetable dishes nutritional value legumes vitamin composition |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Богдан О. Удосконалення овочевих страв за рахунок підвищення поживної цінності / Олександр Богдан, Наталія Стукальська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 254–2256. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34143 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Oleksandr Bohdan, Nataliia Stukalska.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.