Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34143
Title: Удосконалення овочевих страв за рахунок підвищення поживної цінності
Other Titles: Improvement of vegetable dishes by increasing the nutritional value
Authors: Богдан, Олександр
Стукальська, Наталія
Bohdan, Oleksandr
Stukalska, Nataliia
Keywords: овочеві страви
бобові
поживна цінність
вітамінний склад
vegetable dishes
nutritional value
legumes
vitamin composition
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Богдан О. Удосконалення овочевих страв за рахунок підвищення поживної цінності / Олександр Богдан, Наталія Стукальська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 254–2256.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34143
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleksandr Bohdan, Nataliia Stukalska.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.