Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34137
Title: Застосування технології Sous Vide на функціонально-технологічні характеристики продуктів з м’яса птиці
Other Titles: Application of Sous Vide technology to the functional and technological characteristics of poultry meat products
Authors: Данилевич, Інна
Пасічний, Василь
Danylevych, Inna
Pasichnyi, Vasyl
Keywords: технологія Sous Vide
функціонально-технологічні властивості
вакуум
термін зберігання
Sous Vide technology
functional and technological properties
vacuum
shelf life
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Данилевич І. Застосування технології Sous Vide на функціонально-технологічні характеристики продуктів з м’яса птиці / Інна Данилевич, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 272–274.
Abstract: Мета роботи. Використання технології Sous Vide для максимального забезпечення збереження смако-ароматичних сполук, властивих природному флейвору м’ясної сировини в процесі ферментації. The goal of the work. The use of Sous Vide technology to maximize the preservation of flavor and aroma compounds characteristic of the natural flavor of meat raw materials during the fermentation process.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34137
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inna Danylevych, Vasyl Pasichnyi.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.