Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34135
Title: | Аналіз трендів у ресторанному бізнесі |
Other Titles: | Analysis of trends in the restaurant business |
Authors: | Дем’янчук, Анастасія Іжевська, Орися Demianchuk, Anastasiia Izhevska, Orysia |
Keywords: | ресторанний тренд автоматизація монопродукт крафт доставка їжі restaurant trend automation monoproduct craft food delivery |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Дем’янчук А. Аналіз трендів у ресторанному бізнесі / Анастасія Дем’янчук, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 278–280. |
Abstract: | Метою роботи було проаналувати сучасні ресторанні тренди. The purpose of the work was to analyze modern restaurant trends. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34135 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Anastasiia Demianchuk, Orysia Izhevska.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.