Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34135
Title: Аналіз трендів у ресторанному бізнесі
Other Titles: Analysis of trends in the restaurant business
Authors: Дем’янчук, Анастасія
Іжевська, Орися
Demianchuk, Anastasiia
Izhevska, Orysia
Keywords: ресторанний тренд
автоматизація
монопродукт
крафт
доставка їжі
restaurant trend
automation
monoproduct
craft
food delivery
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Дем’янчук А. Аналіз трендів у ресторанному бізнесі / Анастасія Дем’янчук, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 278–280.
Abstract: Метою роботи було проаналувати сучасні ресторанні тренди. The purpose of the work was to analyze modern restaurant trends.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34135
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Anastasiia Demianchuk, Orysia Izhevska.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.