Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34131
Title: Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса
Other Titles: Prospects for the use of nuts as part of frozen semi-finished meat products
Authors: Калюжна, Юлія
Желєва, Тетяна
Kaliuzhna, Yuliia
Zhelieva, Tetiana
Keywords: заморожені напівфабрикати із січеного м’яса,
харчова та біологічна цінність
горіхоплідні
frozen semi-finished products from minced meat
nuts
food and biological value
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Калюжна Ю. Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса / Юлія Калюжна, Тетяна Желєва // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 287–288..
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34131
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yuliia Kaliuzhna, Tetiana Zhelieva.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.