Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34087
Title: Етапи контролю безпечності виробництва кисломолочних напоїв лассі у закладі ресторанного господарства
Other Titles: Stages of safety control of the production of lassi fermented milk drinks in the restaurant industry
Authors: Петров, Євген
Силка, Ірина
Petrov, Yevhen
Sylka, Iryna
Keywords: безпечність
кисломолочні напої
контрольні точки
safety
fermented milk drinks
checkpoints
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Петров Є. Етапи контролю безпечності виробництва кисломолочних напоїв лассі у закладі ресторанного господарства / Євген Петров, Ірина Силка // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 402–404.
Abstract: Мета. Харчові продукти призначені забезпечувати не лише енергетичні потреби організму людини, а й бути джерелом есенціальних речовин. При цьому також потрібно контролювати безпечність виробництва харчової продукції. Тому метою даної роботи є визначення контрольних точок технології приготування кисломолочних напоїв збагачених фруктово-ягідною сировиною. Goal. Food products are intended to provide not only the energy needs of the human body, but also to be a source of essential substances. At the same time, it is also necessary to control the safety of food production. Therefore, the purpose of this work is to determine the control points of the technology for the preparation of fermented milk drinks enriched with fruit and berry raw materials.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34087
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yevhen Petrov, Iryna Sylka.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.