Конкурентні переваги закладів ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах
Loading...
Date
2023-05-18
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Keywords
конкурентоспроможність, споживчі переваги, психологічні чинники, інформаційні чинники, збутові чинники, економічні чинники, competitiveness, consumer preferences, psychological factors, economic factors, sales factors, informational factors
Citation
Півторак Ю. Конкурентні переваги закладів ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах / Юрій Півторак, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 405–407.