Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34086
Title: Конкурентні переваги закладів ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах
Other Titles: Competitive advantages of restaurants in modern market conditions
Authors: Півторак, Юрій
Постова, Валентина
Pivtorak, Yurii
Postova, Valentyna
Keywords: конкурентоспроможність
споживчі переваги
психологічні чинники
інформаційні чинники
збутові чинники
економічні чинники
competitiveness
consumer preferences
psychological factors
economic factors
sales factors
informational factors
Issue Date: 18-May-2023
Citation: Півторак Ю. Конкурентні переваги закладів ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах / Юрій Півторак, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 405–407.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34086
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yurii Pivtorak, Valentyna Postova.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.