Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34085
Title: Маржинальність збитих десертів на основі шоколаду Ruby
Other Titles: Marginality of whipped desserts based on Ruby chocolate
Authors: Прищепчук, Максим
Іжевська, Орися
Pryshchepchuk, Maksym
Izhevska, Orysia
Keywords: маржинальність
рубіновий шоколад
меню
крос-продажі
margin
menu
ruby ​​chocolate
cross-selling
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Прищепчук М. Маржинальність збитих десертів на основі шоколаду Ruby / Максим Прищепчук, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 408–410.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34085
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Maksym Pryshchepchuk, Orysia Izhevska.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.