Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34076
Title: | Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах |
Other Titles: | Increasing the competitiveness of a catering establishment in crisis conditions |
Authors: | Чумаченко, Ольга Запірченко, Людмила Chumachenko, Olha Zapirchenko, Liudmyla |
Keywords: | відгук заклад харчування обслуговування спілкування review restaurant service communication |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Чумаченко О. Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах / Ольга Чумаченко, Людмила Запірченко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 436–438. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34076 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Olha Chumachenko, Liudmyla Zapirchenko.pdf | 1.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.