Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34042
Title: | Інновації польової кухні в пішохідному туризмі |
Other Titles: | Field kitchen innovations in hiking tourism |
Authors: | Ільків, Лариса Лабарткава, Костянтин Ilkiv, Larysa Labartkava, Kostiantyn |
Keywords: | пішохідний туризм харчування сублімація польова кухня hiking food sublimation field kitchen |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Ільків Л. Інновації польової кухні в пішохідному туризмі / Лариса Ільків, Костянтин Лабарткава // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 535–537. |
Abstract: | Мета роботи: обґрунтувати теоретичні та практичні аспекти похідної кухні в пішохідному туризмі. The purpose of the work: to substantiate the theoretical and practical aspects of traditional cuisine in hiking tourism. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34042 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лариса Ільків_Костянтин Лабарткава.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.