Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33893
Title: Food service training in hospitality industry: some negative professional prospects
Other Titles: Підготовка громадського харчування в індустрії гостинності: деякі негативні професійні перспективи
Authors: Yurko, Nadiya
Stefanyshyn, Iryna
Garasym, Tetyana
Юрко, Надія
Стефанишин, Ірина
Гарасим, Тетяна
Keywords: food service training
hospitality industry
навчання громадського харчування
індустрії гостинності
Issue Date: 2023
Citation: Yurko N. Food service training in hospitality industry: some negative professional prospects / Nadiya Yurko, Iryna Stefanyshyn, Tetyana Garasym // Комплексний підхід до модернізації науки: методи, моделі та мультидисциплінарність : матеріали II Міжнар. наук. конф.(3 березня 2023 р. м. Луцьк). – Вінниця : Європейська наукова платформа, 2023. – C. 150–152.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33893
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yurko Nadiia.pdf341.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.