Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33301
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрижак, Лілія-
dc.contributor.authorKryzhak, Liliia-
dc.date.accessioned2022-12-28T08:21:04Z-
dc.date.available2022-12-28T08:21:04Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationКрижак Л. Нові підходи у створені молочних продуктів нового покоління / Лілія Крижак // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 175-177.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33301-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectметабіотикиuk_UA
dc.subjectфункціональні харчові продуктиuk_UA
dc.subjectмікробні консорціомиuk_UA
dc.subjectмікробіотиuk_UA
dc.subjectmetabioticsuk_UA
dc.subjectmimicrobial consortiauk_UA
dc.subjectfunctional food productsuk_UA
dc.subjectmicrobiotauk_UA
dc.titleНові підходи у створені молочних продуктів нового поколінняuk_UA
dc.title.alternativeNew approaches in the creation of dairy products of a new generationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
крижак.pdf102.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.