Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33301
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крижак, Лілія | - |
dc.contributor.author | Kryzhak, Liliia | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-28T08:21:04Z | - |
dc.date.available | 2022-12-28T08:21:04Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Крижак Л. Нові підходи у створені молочних продуктів нового покоління / Лілія Крижак // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 175-177. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33301 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | метабіотики | uk_UA |
dc.subject | функціональні харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | мікробні консорціоми | uk_UA |
dc.subject | мікробіоти | uk_UA |
dc.subject | metabiotics | uk_UA |
dc.subject | mimicrobial consortia | uk_UA |
dc.subject | functional food products | uk_UA |
dc.subject | microbiota | uk_UA |
dc.title | Нові підходи у створені молочних продуктів нового покоління | uk_UA |
dc.title.alternative | New approaches in the creation of dairy products of a new generation | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
крижак.pdf | 102.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.