Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33301
Title: Нові підходи у створені молочних продуктів нового покоління
Other Titles: New approaches in the creation of dairy products of a new generation
Authors: Крижак, Лілія
Kryzhak, Liliia
Keywords: метабіотики
функціональні харчові продукти
мікробні консорціоми
мікробіоти
metabiotics
mimicrobial consortia
functional food products
microbiota
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Крижак Л. Нові підходи у створені молочних продуктів нового покоління / Лілія Крижак // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 175-177.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33301
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
крижак.pdf102.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.