Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33276
Title: Основні тенденції впровадження крафтових технологій у закладах ресторанного господарства
Other Titles: The main trends in the introduction of craft technologies in restaurants
Authors: Петришин, Наталія
Petryshyn, Nataliia
Keywords: крафтові технології
заклади ресторанного господарства
craft technologies
restaurants
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Петришин Н. Основні тенденції впровадження крафтових технологій у закладах ресторанного господарства / Наталія Петришин // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 115-116.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33276
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
петришин.pdf92.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.