Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33252
Title: Тенденції зменшення шкідливого впливу діяльності підприємств сфери гостинності на навколишнє середовище
Other Titles: Trends in reducing the harmful impact of the activities of hospitality enterprises on the environment
Authors: Закарян, Аліна
Шаран, Лариса
Zakarian, Alina
Sharan, Larysa
Keywords: харчові відходи
індустрія гостинності
ресторани
продовольча безпека
готелі
продовольчі втрати
food waste
hospitality industry
restaurants
hotels
food losses
food security
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Закарян А. Тенденції зменшення шкідливого впливу діяльності підприємств сфери гостинності на навколишнє середовище / Аліна Закарян, Лариса Шаран // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 36-38.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33252
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Закарян.pdf102.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.