Тенденції зменшення шкідливого впливу діяльності підприємств сфери гостинності на навколишнє середовище

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022-10-06

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

харчові відходи, індустрія гостинності, ресторани, продовольча безпека, готелі, продовольчі втрати, food waste, hospitality industry, restaurants, hotels, food losses, food security

Бібліографічний опис

Закарян А. Тенденції зменшення шкідливого впливу діяльності підприємств сфери гостинності на навколишнє середовище / Аліна Закарян, Лариса Шаран // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 36-38.