Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33252
Title: | Тенденції зменшення шкідливого впливу діяльності підприємств сфери гостинності на навколишнє середовище |
Other Titles: | Trends in reducing the harmful impact of the activities of hospitality enterprises on the environment |
Authors: | Закарян, Аліна Шаран, Лариса Zakarian, Alina Sharan, Larysa |
Keywords: | харчові відходи індустрія гостинності ресторани продовольча безпека готелі продовольчі втрати food waste hospitality industry restaurants hotels food losses food security |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Закарян А. Тенденції зменшення шкідливого впливу діяльності підприємств сфери гостинності на навколишнє середовище / Аліна Закарян, Лариса Шаран // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 36-38. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33252 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Закарян.pdf | 102.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.