Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33249
Title: | Основні тенденції функціонування закладів ресторанного господарства в сучасних умовах |
Other Titles: | The main trends in the functioning of restaurants in modern conditions |
Authors: | Давидова, Оксана Хаустова, Тетяна Tetiana, Khaustova Davydova, Oksana |
Keywords: | заклади ресторанного господарства послуги споживач меню адаптація restaurant establishments services consumer menu adaptation |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Давидова О. Основні тенденції функціонування закладів ресторанного господарства в сучасних умовах / Оксана Давидова, Тетяна Хаустова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 26-29. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33249 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
08-12-2022 СТРІГ Збірник 2022_removed_removed.pdf | 212.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.