Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33249
Title: Основні тенденції функціонування закладів ресторанного господарства в сучасних умовах
Other Titles: The main trends in the functioning of restaurants in modern conditions
Authors: Давидова, Оксана
Хаустова, Тетяна
Tetiana, Khaustova
Davydova, Oksana
Keywords: заклади ресторанного господарства
послуги
споживач
меню
адаптація
restaurant establishments
services
consumer
menu
adaptation
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Давидова О. Основні тенденції функціонування закладів ресторанного господарства в сучасних умовах / Оксана Давидова, Тетяна Хаустова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 26-29.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33249
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
08-12-2022 СТРІГ Збірник 2022_removed_removed.pdf212.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.