Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32779
Title: Лижне двоборство : метод. розробка з англійської мови для самостійної й аудиторної роботи з теми «Спортивна спеціалізація» для студ. денної та заочної форми навчання за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Воробель, Марія
Vorobel, Mariia
Keywords: лижне двоборство
методична розробка
англійська мова
денні та заочна форма навчання
спеціальність 117 «Фізична культура і спорт»
biathlon
methodical development
English language
full-time and part-time education
specialty 117 "Physical culture and sports"
Issue Date: 2022
Publisher: Ліга-Прес
Citation: Воробель М. Лижне двоборство : метод. розробка з англійської мови для самостійної й аудиторної роботи з теми «Спортивна спеціалізація» для студ. денної та заочної форми навчання за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт» / М. Воробель. - Львів : Ліга-Прес, 2022. - 28 с.
Abstract: У методичній розробці представлено гему “Спортивна спеціалізація” (Лижне двоборство) для самостійної й аудиторної роботи студентів денної та заочної форми навчання. Теоретичний та практичний матеріал закріплюється розширеною системою вправ. Матеріали методичної розробки спрямовані на формування навичок усною та письмового мовлення. Методична розробка призначена для студентів спеціальності (117 «фізична культура і спорт», які навчаються за кредитно-модульною системою.The methodological development presents the game "Sports Specialization" (Lyzhne dueling) for independent and classroom work of full-time and part-time students teaching. Theoretical and practical material is reinforced by an extended system exercises Methodological development materials are aimed at the formation of oral skills and written speech. Methodical development is intended for students of the specialty (117 "physical culture and sports", which are studied according to the credit-module system.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32779
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Untitled.pdfВоробель М. Лижне двоборство ..pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.