Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32777
Title: Веслування : метод. розробка з англійської мови для самостійної й аудиторної роботи з теми «Спортивна спеціалізація» для студ. денної та заочної форми навчання за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Слодиницька, Юлія
Slodynytska, Yulia
Keywords: веслування
методична розробка
англійська мова
самостійна робота
денна та заочна форма навчання
спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
rowing
methodical development
English language
independent work
full-time and part-time education
specialty 017 "Physical culture and sport"
Issue Date: 2022
Publisher: Ліга-Прес
Citation: Слодиницька Ю. Веслування : метод. розробка з англійської мови для самостійної й аудиторної роботи з теми «Спортивна спеціалізація» для студ. денної та заочної форми навчання за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт» / Ю. Слодиницька. - Львів : Ліга-Прес, 2022. -18 с.
Abstract: У методичній розробці представлено тему «Спортивна спеціалізація» (Веслування) для самостійної й аудиторної роботи студентів денної та заочної форми навчання. Теоретичний та практичний матеріал закріплюється розширеною системою вправ Матеріали методичної розробки спрямовані на формування навичок усного та письмового мовлення. Методична розробка призначена для студентів спеціальності 017 «фізична культура і спорт», які навчаються за кредитно-модульною системою. The methodological development presents the topic "Sports specialization" (Rowing) for independent and classroom work of full-time and part-time students. Theoretical and practical material is reinforced by an extended system of exercises. Methodologically developed materials are aimed at forming oral and written communication skills. Methodical development is intended for students of the specialty 017 "physical culture and sport" who study according to the credit-module system.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32777
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Untitled.pdfСлодиницька Ю. Метод. розроб..pdf669.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.