Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32692
Title: Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухні
Other Titles: Innovative development of gastronomic tourism in the context of authentic cuisine
Authors: Боратинський, Олег
Паска, Марія
Boratynskyy, Oleh
Paska, Mariya
Keywords: туристичний продукт
гастрономічний туризм
страва
автентична кухня
tourist product
gastronomic tourism
dish
authentic cuisine
Issue Date: 21-Jul-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Боратинський О. Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухні / Олег Боратинський, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. – Вип. 26, т. 4. – С. 62.
Series/Report no.: наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Розвиток гастрономічного туризму з виокремленням страв автентичної кухні конкретного регіону України сприятиме підвищенню соціально-економічного потенціалу територіальної громади. The development of gastronomic tourism, highlighting the authentic cuisine of a specific region of Ukraine, will contribute to increasing the socio-economic potential of the territorial community.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32692
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1299-2597-1-SM.pdf646.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.