Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32689
Title: Кластеризація як інноваційний інструмент розвитку гастрономічного туризму в регіоні
Other Titles: Clustering as an innovative tool for the development of gastronomic tourism in the region
Authors: Никига, Оксана
Nykyha, Oksana
Keywords: кластер
кластеризація
гастрономічний туризм
інноваційний розвиток
cluster
clustering
gastronomic tourism
innovative development
Issue Date: 21-Jul-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Никига О. Кластеризація як інноваційний інструмент розвитку гастрономічного туризму в регіоні / Оксана Никига // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. – Вип. 26, т. 4. – С. 69–70.
Series/Report no.: наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Створення гастротуристичного кластера в регіоні буде одним із важливих шляхів інноваційного розвитку гастрономічного туризму. Крім того, співробітництво в межах такого кластера дасть змогу здобути конкурентні переваги усім суб’єктам кластера. Як показує світовий досвід, процеси туристичної кластеризації загалом суттєво підвищують туристичну привабливість регіону та мають позитивний вплив на його соціально-економічний розвиток. Creation of a gastronomic tourism cluster in the region will be one of the important ways of innovative development of gastronomic tourism. In addition, cooperation within such a cluster will allow all entities of the cluster to gain competitive advantages. As world experience shows, tourism clustering processes in general significantly increase the tourist attractiveness of the region and have a positive impact on its socio-economic development.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32689
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1303-2605-1-SM.pdf677.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.