Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32642
Title: Основи спортивного харчування
Other Titles: Basics of sports nutrition
Authors: Горюк, П. І.
Гакман, А. В., укладачі
Horyuk, Р. І.
Hakman, A. V., compilers
Keywords: спортивне харчування
види спортивного харчування
специфіка організації спортивного харчування
особливості спортивного харчування
харчування між сезонами
sports nutrition
types of sports nutrition
specifics of the organization of sports nutrition
features of sports nutrition
Issue Date: 22-Dec-2018
Citation: Основи спортивного харчування : навч.-метод. посіб. / уклад.:П. І. Горюк, А. В. Гакман. – Чернівці : Чернівецький нац. ун-т, 2018. – 74 с.
Series/Report no.: навчально-методичні посібники;
Abstract: У посібнику подано загальну характеристику спортивного харчування, розглянуто основні види спортивного харчування та специфіку організації спортивного харчування для спортсменів; розкрито особливості спортивного харчування для різних видів спорту та методику організації спортивного харчування в міжсезоння. The manual provides a general description of sports nutrition, considers the main types of sports nutrition and the specifics of the organization of sports nutrition for athletes; the peculiarities of sports nutrition for various types of sports and the method of organizing sports nutrition in the off-season are revealed.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32642
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Harchyvanya_2018.pdf760.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.