Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"День студентської науки"
"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"
"Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті"
"Молода спортивна наука України"
"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"
"Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України"
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"
Українському футболу - 115 років
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-37 of 37 (Search time: 0.081 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023-09-28
Тенденції та перспективи розвитку сучасних кулінарних трендів для закладів ресторанного господарства
Левків, Соломія-Марія
;
Паска, Марія
;
Levkiv, Solomiia-Mariia
;
Paska, Mariia
2023-04-27
Сучасні тенденції ресторанного бізнесу в умовах війни
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
;
Radzimovska, Olha
;
Paska, Mariia
2023-04-28
Особливості здорового харчування в сучасних умовах
Паска, Марія
;
Левчук, Алла
;
Paska, Mariia
;
Levchuk, Alla
2022
Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухні
Боратинський, Олег
;
Паска, Марія
;
Boratynskyi, Oleh
;
Paska, Mariia
2023
Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарства
Фик, Богдан
;
Паска, Марія
;
Fyk, Bohdan
;
Paska, Mariia
2023
Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства
Найда, Остап
;
Паска, Марія
;
Naida, Ostap
;
Paska, Mariia
2023
Особливості етнічних закладів і розвиток гастрономічного туризму
Паска, Марія
;
Боратинський, Олег
;
Радзімовська, Ольга
;
Paska, Mariia
;
Boratynskyi, Oleh
;
Radzimovska, Olha
Discover
Author
37
Паска, Марія
5
Boratynskyi, Oleh
5
Боратинський, Олег
4
Radzimovska, Olha
4
Радзімовська, Ольга
3
Hiletskyi, Ivan
3
Karpova, Marta
3
Naida, Ostap
3
Гілецький, Іван
3
Карпова, Марта
.
next >
Subject
4
впровадження
3
gastronomic tourism
3
гастрономічний туризм
3
популяризація
3
ресторанне господарства
3
ресторанне господарство
3
ресторанний бізнес
2
authentic dishes
2
Boyki cuisine
2
hospitality industry
.
next >
Date issued
17
2022
17
2023
3
2021
Has File(s)
37
true