Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"День студентської науки"
"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"
"Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті"
"Молода спортивна наука України"
"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"
"Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України"
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"
Українському футболу - 115 років
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 37 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-06-14
Методологія управління якістю у закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Личук, Микола
;
Paska, Mariia
;
Lychuk, Mykola
2022-01-25
Професійна практика студентів у контексті міжнародної співпраці з Panorama Morska
Холявка, Володимир
;
Паска, Марія
;
Гаратик, Лешек
;
Kholiavka, Volodymyr
;
Paska, Mariia
;
Haratyk, Leshek
2022-10-06
Особливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендів
Боратинський, Олег
;
Паска, Марія
;
Boratynskyi, Oleh
;
Paska, Mariia
2021-10-18
Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів
Паска, Марія
;
Куцмида, Анастасія
;
Paska, Mariia
;
Kutsmyda, Anastasiia
2021-10-18
«Coffea canephora» як новий тренд у кавовому бізнесі
Паска, Марія
;
Карпова, Марта
;
Карпов, Андрій
;
Paska, Mariia
;
Karpova, Marta
;
Karpov, Andrii
2022-10-06
Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування
Найда, Остап
;
Паска, Марія
;
Naida, Ostap
;
Paska, Mariia
2022-10-06
Анімаційні програми в індустрії ресторанного бізнесу
Чирка, В’ячеслав
;
Паска, Марія
;
Chyrka, Viacheslav
;
Paska, Mariia
2022-10-06
Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві
Гілецький, Іван
;
Паска, Марія
;
Hiletskyi, Ivan
;
Paska, Mariia
2022-01-21
Модернізація дитячого меню в закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Карпова, Марта
;
Paska, Mariia
;
Karpova, Marta
2022-01-24
Унікальність підготовки фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, Марія
;
Гузар, Уляна
;
Paska, Mariia
;
Huzar, Uliana
Discover
Author
37
Паска, Марія
5
Boratynskyi, Oleh
5
Боратинський, Олег
4
Radzimovska, Olha
4
Радзімовська, Ольга
3
Hiletskyi, Ivan
3
Karpova, Marta
3
Naida, Ostap
3
Гілецький, Іван
3
Карпова, Марта
.
next >
Subject
4
впровадження
3
gastronomic tourism
3
гастрономічний туризм
3
популяризація
3
ресторанне господарства
3
ресторанне господарство
3
ресторанний бізнес
2
authentic dishes
2
Boyki cuisine
2
hospitality industry
.
next >
Date issued
17
2022
17
2023
3
2021
Has File(s)
37
true