Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32269
Title: Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах
Authors: Сухенко, Ю. Г.
Серьогін, О. О.
Сухенко, В. Ю.
Рябоконь, Н. В.
Keywords: ресурсозберігаючі технології
харчові і переробні виробництва
корм, добрива, харчові добавки
будівельні матеріали та інші товари народного споживання
Issue Date: 30-Mar-2016
Citation: Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах : підручник / Ю. Г. Сухенко, О. О. Серьогін, В. Ю. Сухенко, Н. В. Рябоконь. - Київ : Компринт, 2016. - 338 с.
Series/Report no.: підручники;
Abstract: Викладено теоретичні основи, напрямки та інноваційні технології переробки вторинної сировини та відходів харчових і переробних виробництв АПК у енергоносії, корм, добрива, харчові добавки, будівельні матеріали та інші товари народного споживання, що створює передумови для повного використання природних ресурсів. Наведено приклади реальних ресурсозберігаючих технологій на підприємствах харчової і переробної промисловості та в умовах агропромислових комплексів. Охарактеризовані їх роль в реалізації загальнодержавної програми забезпечення екологічної та енергетичної безпеки і сталого економічного розвитку.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32269
ISSN: ISBN 978-966-929-193-6
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchenko_Resursozberigayuchi tehnologii.pdf4.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.