Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32269
Title: | Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах |
Authors: | Сухенко, Ю. Г. Серьогін, О. О. Сухенко, В. Ю. Рябоконь, Н. В. |
Keywords: | ресурсозберігаючі технології харчові і переробні виробництва корм, добрива, харчові добавки будівельні матеріали та інші товари народного споживання |
Issue Date: | 30-Mar-2016 |
Citation: | Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах : підручник / Ю. Г. Сухенко, О. О. Серьогін, В. Ю. Сухенко, Н. В. Рябоконь. - Київ : Компринт, 2016. - 338 с. |
Series/Report no.: | підручники; |
Abstract: | Викладено теоретичні основи, напрямки та інноваційні технології переробки вторинної сировини та відходів харчових і переробних виробництв АПК у енергоносії, корм, добрива, харчові добавки, будівельні матеріали та інші товари народного споживання, що створює передумови для повного використання природних ресурсів. Наведено приклади реальних ресурсозберігаючих технологій на підприємствах харчової і переробної промисловості та в умовах агропромислових комплексів. Охарактеризовані їх роль в реалізації загальнодержавної програми забезпечення екологічної та енергетичної безпеки і сталого економічного розвитку. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32269 |
ISSN: | ISBN 978-966-929-193-6 |
Appears in Collections: | Підручники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchenko_Resursozberigayuchi tehnologii.pdf | 4.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.