Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31810
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петришин, Наталія | - |
dc.contributor.author | Ланиця, Ірина | - |
dc.contributor.author | Petryshyn, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Lanytsia, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T18:48:50Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T18:48:50Z | - |
dc.date.issued | 2022-01-21 | - |
dc.identifier.citation | Петришин Н. Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарства / Наталія Петришин, Ірина Ланиця // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 150-151. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31810 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | ферментовані продукти | uk_UA |
dc.subject | тренд | uk_UA |
dc.subject | асортимент | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.title | Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Петришин_Ланиця_СТ.pdf | 551.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.