Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31810
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorЛаниця, Ірина-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.contributor.authorLanytsia, Iryna-
dc.date.accessioned2022-01-21T18:48:50Z-
dc.date.available2022-01-21T18:48:50Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationПетришин Н. Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарства / Наталія Петришин, Ірина Ланиця // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 150-151.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31810-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectферментовані продуктиuk_UA
dc.subjectтрендuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.titleФерментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петришин_Ланиця_СТ.pdf551.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.