Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31802
Title: The use of amaranth in the formulation of fishmeal culinary products for functional purproses
Authors: Ditrikh, I. V.
Kopovska, A. V.
Дітріх, І. В.
Коповська, А. В.
Keywords: functional products
amaranth
fishmeal culinary products
функціональні продукти
амарант
кулінарні вироби з рибного борошна
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Ditrikh I. V. The use of amaranth in the formulation of fishmeal culinary products for functional purproses / Ditrikh I.V., Kopovska A.V. // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 103-104.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31802
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дітріх_Коповська_СТ.pdf539.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.