Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31802
Title: | The use of amaranth in the formulation of fishmeal culinary products for functional purproses |
Authors: | Ditrikh, I. V. Kopovska, A. V. Дітріх, І. В. Коповська, А. В. |
Keywords: | functional products amaranth fishmeal culinary products функціональні продукти амарант кулінарні вироби з рибного борошна |
Issue Date: | 21-Jan-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Ditrikh I. V. The use of amaranth in the formulation of fishmeal culinary products for functional purproses / Ditrikh I.V., Kopovska A.V. // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 103-104. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31802 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дітріх_Коповська_СТ.pdf | 539.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.