Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30548
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрук, Роксоляна-
dc.contributor.authorМаслійчук, Ольга-
dc.contributor.authorKruk, Roksoliana-
dc.contributor.authorMasliichuk, Olha-
dc.date.accessioned2021-09-16T12:27:24Z-
dc.date.available2021-09-16T12:27:24Z-
dc.date.issued2021-09-
dc.identifier.citationКрук Р. Тренд здорового харчування в ресторанному бізнесі / Роксоляна Крук, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 52-54.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30548-
dc.description.abstractМетою роботи є аналіз тренду здорового харчування в ресторанно- му бізнесі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectтрендuk_UA
dc.subjectздорове харчуванняuk_UA
dc.subjectлокальністьuk_UA
dc.titleТренд здорового харчування в ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_13_52-54.pdf618 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.