Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30548
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крук, Роксоляна | - |
dc.contributor.author | Маслійчук, Ольга | - |
dc.contributor.author | Kruk, Roksoliana | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-16T12:27:24Z | - |
dc.date.available | 2021-09-16T12:27:24Z | - |
dc.date.issued | 2021-09 | - |
dc.identifier.citation | Крук Р. Тренд здорового харчування в ресторанному бізнесі / Роксоляна Крук, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 52-54. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30548 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є аналіз тренду здорового харчування в ресторанно- му бізнесі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | тренд | uk_UA |
dc.subject | здорове харчування | uk_UA |
dc.subject | локальність | uk_UA |
dc.title | Тренд здорового харчування в ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_13_52-54.pdf | 618 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.