Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30548
Title: Тренд здорового харчування в ресторанному бізнесі
Authors: Крук, Роксоляна
Маслійчук, Ольга
Kruk, Roksoliana
Masliichuk, Olha
Keywords: ресторанний бізнес
тренд
здорове харчування
локальність
Issue Date: Sep-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Крук Р. Тренд здорового харчування в ресторанному бізнесі / Роксоляна Крук, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 52-54.
Abstract: Метою роботи є аналіз тренду здорового харчування в ресторанно- му бізнесі.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30548
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_13_52-54.pdf618 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.