Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 28 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-05-19Концептуальні особливості мінеральних курортів УкраїниГуль, Яна; Паска, Марія; Gul, Janа; Paska, Mariya
2022-05-19Практичні аспекти організації обслуговування у ресторані-крамниці «Вино і м’ясо»Калитин, Роксолана; Паска, Марія; Kalytyn, Roksolana; Paska, Mariya
2022-05-19Шведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярністьСікута, Христина; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Sikuta, Khrystyna; Paska, Mariya; Radzimovska, Olga
2022-05-19Особливості розвитку сфери гольфу в індустрії гостинностіКіндрат, Ігор; Паска, Марія; Kindrat, Igor; Paska, Mariya
2022-05-19Інноваційна політика компанії NestléЩоколова, Єлизавета; Паска, Марія; Shchokolova, Yelyzaveta; Paska, Mariya
2022-05-19Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послугЛевків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiya-Mariya; Paska, Mariya
2022-05-19Сучасний менеджмент у професійному спортіСвирида, Мар'яна; Паска, Марія; Svyryda, Maryana; Paska, Mariya
2022-05-19Окремі аспекти впровадження системи харчової безпеки у закладах сфери гостинностіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyy, Ivan; Paska, , Mariia
2022-05-19Туристично-рекреаційний потенціал СолотвиноГущіна, Мар’яна; Паска, Марія; Hushchina, Maryana; Paska, Mariya
2021-09-17Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка"Ушакова, Катерина; Паска, Марія; Ushakova, Kateryna; Paska, Mariia