Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 71-80 of 378 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-10-06Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжиниГрицкевич, Анастасія; Мамченко, Людмила; Hrytskevych, Anastasiia; Mamchenko, Liudmyla
2022-10-06Використання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарстваБулавіна, Альона; Мамченко, Людмила; Bulavina, Alona; Mamchenko, Liudmyla
2022-10-06Обґрунтування необхідності інновацій у готельно-ресторанній справіПікуліна, Олена; Кукліна, Тетяна; Pikulina, Olena; Kuklina, Tetiana
2022-10-06Основні тенденції впровадження крафтових технологій у закладах ресторанного господарстваПетришин, Наталія; Petryshyn, Nataliia
2022-10-06Аналіз ринку ресторанного бізнесу в Україні під час війниГуль, Яна; Гузар, Уляна; Hul, Yana; Uliana, Huzar
2022-10-06Капсульні готелі : міжнародні тенденції та досвід упровадження в УкраїніДорош, Юлія; Dorosh, Yuliia
2022-10-06Основні тенденції функціонування закладів ресторанного господарства в сучасних умовахДавидова, Оксана; Хаустова, Тетяна; Tetiana, Khaustova; Davydova, Oksana
2022-10-06Особливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендівБоратинський, Олег; Паска, Марія; Boratynskyi, Oleh; Paska, Mariia
2022-10-06Проблематика "зелених практик" у сфері гостинностіІвашура, Андрій; Протасенко, Ольга; Ivashura, Andrii; Protasenko, Olha
2022-10-06Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесіЖуков, Владлен; Zhukov, Vladlen