Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27536
Title: Lentil flour as protein supplement in the produktion of smoked sausages
Authors: Paska, Mariia Zinoviivna
Markovych, Iryna Illivna
Simonov, Roman Petrovych
Паска, Марія Зіновіївна
Маркович, Ірина Іллівна
Сімонов, Роман Петрович
Keywords: напівкопчені ковбаси
сочевиця
Issue Date: 1-Dec-2020
Citation: Paska M. Z. Lentil flour as protein supplement in the produktion of smoked sausages / Paska Mariia Zinoviivna, Markovych Iryna Illivna, Simonov Roman Petrovych // European Applied Sciences : modern approaches in scientific researches : international Scietific conference. - Stuttgart, Germany, 2013. - Р. 68-72.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27536
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Маркович_Сімонов_2013_кофн.pdf199.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.