Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Силабуси
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 20 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-01-19
Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-25
Крафтові технології : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”
Іжевська, О. П.
;
Паска, М. З.
;
Izhevska, O. P.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19
Організація СПА та Велнес індустрії : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19
Організація роботи фромажера : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-25
Технологія продукції функціонального харчування : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”
Іжевська, О. П.
;
Паска, М. З.
;
Izhevska, O. P.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-08
Організація ресторанного господарства : силабус курсу, галузь знань: 07 «Управління та адміністрування», спеціальність: 073 «Менеджмент», освітня програма: «Менеджмент»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-11
Методологія і організація наукових досліджень : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-10
Виробнича практика : силабус, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 “Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-10
Переддипломна практика : силабус, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 “Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-15
Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
2
Іжевська, О. П.
1
Huzar, U. Ye.
1
Lukovych, L. I.
1
Petryshyn, N. Z.
1
Radzimovska, O. V.
1
Tyiko, L.
1
Гузар, У. Є.
1
Лукович, Л. І.
1
Петришин, Н. З.
1
Радзімовська, О. В.
.
< previous
next >
Subject
20
силабус
13
магістр
8
спеціальність - 241 "Готельно-рес...
6
cпеціальність 241 „Готельно-ресто...
3
галузь знань - 24 "Сфера обслугов...
3
спеціальність 073 Менеджмент
3
спеціальність 241 „Готельно-ресто...
3
сучасні ресторанні тренди
2
виробнича практика
2
галузь знань - 07 «Управління та ...
.
next >
Has File(s)
20
true