Організація ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" cпеціальності 073 "Менеджмент"
Вантажиться...
Дата
2020-01-20
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою викладання навчальної дисципліни «Організація ресторанного
господарства» набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної
організації виробництва в закладах ресторанного господарства, які забезпечують
формування у студентів організаторських здібностей, вироблення практичних
навичок і вмінь вирішення поставлених завдань в процесі виробничої діяльності,
вивчення загальних закономірностей та сучасних методів організації виробничих
процесів у закладах ресторанного господарства, освоєння принципів
обслуговування різних контингентів споживачів у закладах та поза їх межами і
особливості їх розвитку на сучасному етапі.
Опис
Ключові слова
кафедра готельно-ресторанного бізнесу, Організація ресторанного господарства, спеціальність "Менеджмент", інформаційний обсяг навчальної дисципліни, рекомендована література
Бібліографічний опис
Організація ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" cпеціальності 073 "Менеджмент" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2019. - 14 с.