Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 51-60 of 140 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
...
3
4
5
6
7
8
9
...
14
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-11-25
Динаміка показників вуглеводного обміну крові молодняку волинської м'ясної породи
Гуфрій, Д. Ф.
;
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Hufrii, D. F.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
2020-11-25
Інноваційні технології у олійно-жировій промисловості
Паска, М. З.
;
Жук, О. І.
;
Мартинюк, І. О.
;
Драчук, У. Р.
;
Paska, M. Z.
;
Zhuk, O. I.
;
Martyniuk, I. O.
;
Drachuk, U. R.
2020-12-08
Вплив емульгаторів, стабілізаторів і структуроутворювачів на формування споживчих властивостей жирових продуктів
Галух, Б. І.
;
Паска, М. З.
;
Драчук, У. Р.
;
Басараб, І. М.
;
Halukh, B. I.
;
Paska, M. Z.
;
Drachuk, U. R.
;
Basarab, I. M.
2020-10-27
Обмін заліза у відгодівельних бугайців при застосуванні хелатних сполук есенціальних мікроелементів
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Біленчук, Р. В.
;
Личук, М. Г.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Bilenchuk, R. V.
;
Lychuk, M. H.
2020-10-27
Яке м'ясо цінніше. Функціонально-технологічні властивості яловичини, виробленої із застосуванням біологічно активних речовин
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
2020-10-27
Метаболічні процеси в організмі корів під впливом біологічно активних речовин
Кравців, Р. Й.
;
Біленчук, Р. В.
;
Паска, М. З.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Bilenchuk, R. V.
;
Paska, M. Z.
2020-10-27
Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів із м'яса птиці
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Біленчук, Р. В.
;
Личук, М. Г.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Bilenchuk, R. V.
;
Lychuk, M. H.
2020-10-27
Забійні показники якості бугайців при застосуванні ессенціальних елементів
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
2020-10-27
Стан системи антиоксидатного захисту при застосуванні хелатних металокомплексів есенціальних мікроелементів
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
2020-10-27
М'ясо лося та кабана : окремі етапи термічної обробки
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
Discover
Author
140
Паска, М. З.
35
Lychuk, M. H.
35
Личук, М. Г.
27
Kravtsiv, R. Y.
27
Кравців, Р. Й.
9
Markovych, I. I.
9
Маркович, І. І.
9
Мартинюк, І. О.
7
Martyniuk, I. O.
5
Drachuk, U. R.
.
next >
Subject
21
бугайці
14
волинська м'ясна порода
13
мікроелементи
12
типи вищої нервової діяльності
10
технологія
8
хелати
7
біологічно активні речовини
7
фізіологія
6
залізо
6
худоба
.
next >
Date issued
127
2020
9
2021
3
2022
1
2015
Has File(s)
140
true