Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27077
Title: | Яке м'ясо цінніше. Функціонально-технологічні властивості яловичини, виробленої із застосуванням біологічно активних речовин |
Authors: | Кравців, Р. Й. Паска, М. З. Личук, М. Г. Kravtsiv, R. Y. Paska, M. Z. Lychuk, M. H. |
Keywords: | цінність м'яса біологічно активні речовини технологічні властивості яловичини |
Issue Date: | 27-Oct-2020 |
Citation: | Кравців Р. Й. Яке м'ясо цінніше. Функціонально-технологічні властивості яловичини, виробленої із застосуванням біологічно активних речовин / Р. Й. Кравців, М. З. Паска, М. Г. Личук // Мясной бизнес. - 2006. - № 3(43). - С. 102-103. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27077 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2006 Meat Busines N3 (43).pdf | 1.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.