Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27077
Title: Яке м'ясо цінніше. Функціонально-технологічні властивості яловичини, виробленої із застосуванням біологічно активних речовин
Authors: Кравців, Р. Й.
Паска, М. З.
Личук, М. Г.
Kravtsiv, R. Y.
Paska, M. Z.
Lychuk, M. H.
Keywords: цінність м'яса
біологічно активні речовини
технологічні властивості яловичини
Issue Date: 27-Oct-2020
Citation: Кравців Р. Й. Яке м'ясо цінніше. Функціонально-технологічні властивості яловичини, виробленої із застосуванням біологічно активних речовин / Р. Й. Кравців, М. З. Паска, М. Г. Личук // Мясной бизнес. - 2006. - № 3(43). - С. 102-103.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27077
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2006 Meat Busines N3 (43).pdf1.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.