Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27077
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравців, Р. Й.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorЛичук, М. Г.-
dc.contributor.authorKravtsiv, R. Y.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorLychuk, M. H.-
dc.date.accessioned2020-10-27T13:04:31Z-
dc.date.available2020-10-27T13:04:31Z-
dc.date.issued2020-10-27-
dc.identifier.citationКравців Р. Й. Яке м'ясо цінніше. Функціонально-технологічні властивості яловичини, виробленої із застосуванням біологічно активних речовин / Р. Й. Кравців, М. З. Паска, М. Г. Личук // Мясной бизнес. - 2006. - № 3(43). - С. 102-103.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27077-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectцінність м'ясаuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectтехнологічні властивості яловичиниuk_UA
dc.titleЯке м'ясо цінніше. Функціонально-технологічні властивості яловичини, виробленої із застосуванням біологічно активних речовинuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2006 Meat Busines N3 (43).pdf1.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.