Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 111 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
4
...
12
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій
Паска, Марія
;
Маслійчук, О.
;
Paska, Mariia
;
Masliichuk, O.
2020
Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначення
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
;
Paska, Mariia
;
Korkuna, Oryslava
;
Kulyk, Oksana
2020-04-23
Сучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-04-23
Теоретичні аспекти розвитку барної справи
Паска, Марія
;
Потопа, Катерина
;
Paska, Mariia
;
Potopa, Kateryna
2019
Кольорокорегуючі композиції м’ясних систем з низьким вмістом гемоглобінвмісної сировини
Жук, В.
;
Шевченко, І.
;
Поліщук, Г.
;
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2018
Виробництво м’ясних сиров’ялених снеків: перспективи та конкурентоспроможність
Баль-Прилипко, Л.
;
Леонова, Б.
;
Старкова, Е.
;
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2016
Дослідження ліполітичних процесів у продуктах функціонального призначення, виготовлених з сировини Карпатського регіону
Галух, Б.
;
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2019
Мікроструктурний аналіз фаршів м'ясних посічених напівфабрикатів з функціональними інгредієнтами
Паска, Марія
;
Баль-Прилипко, Л.
;
Маслійчук, О.
;
Личук, М.
;
Paska, Mariia
2017
Визначення токсичності люпинового борошна і дивосилу та функціональних котлет з їх вмістом
Паска, Марія
;
Маслійчук, О.
;
Paska, Mariia
2016
Аналіз продуктивності молочних корів за результатами диспансеризації
Личук, М.
;
Слівінська, Л.
;
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
Discover
Author
109
Паска, Марія
13
Радзімовська, Ольга
12
Radzimovska, Olha
6
Гілецький, Іван
5
Boratynskyi, Oleh
5
Hiletskyi, Ivan
5
Levchuk, Alla
5
Боратинський, Олег
5
Левчук, Алла
5
Маслійчук, О.
.
next >
Subject
16
кафедра готельно-ресторанного біз...
8
restaurant business
8
ресторанне господарство
8
ресторанний бізнес
5
гастрономічний туризм
5
заклади ресторанного господарства
5
індустрія гостинності
4
gastronomic tourism
4
hospitality industry
4
restaurant tourism
.
next >
Date issued
29
2020
27
2023
21
2021
19
2022
6
2016
3
2024
2
2017
2
2019
1
2014
1
2018
.
next >
Has File(s)
111
true