Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26166
Title: | Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій |
Authors: | Паска, Марія Маслійчук, О. Paska, Mariia Masliichuk, O. |
Keywords: | м'ясні напівфабрикати удосконалення технологій |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Паска М. Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій / М. Паска, О. Маслійчук // Сталий розвиток – стан та перспективи : матеріали ІІ Міжнар. наук. симпозіуму SDEV’2020 (12-15 лютого 2020 р., Львів-Славське). – Львів, 2020. - С. 400-402. |
Abstract: | Мета роботи - удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів із використанням рослинної сировини - люпину та дивосилу для ресторанних технологій. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26166 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска М., Маслійчук О..pdf | 70.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.