Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26166
Title: Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій
Authors: Паска, Марія
Маслійчук, О.
Paska, Mariia
Masliichuk, O.
Keywords: м'ясні напівфабрикати
удосконалення технологій
Issue Date: 2020
Citation: Паска М. Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій / М. Паска, О. Маслійчук // Сталий розвиток – стан та перспективи : матеріали ІІ Міжнар. наук. симпозіуму SDEV’2020 (12-15 лютого 2020 р., Львів-Славське). – Львів, 2020. - С. 400-402.
Abstract: Мета роботи - удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів із використанням рослинної сировини - люпину та дивосилу для ресторанних технологій.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26166
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска М., Маслійчук О..pdf70.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.