Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26166
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Маслійчук, О. | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, O. | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-30T08:51:02Z | - |
dc.date.available | 2020-06-30T08:51:02Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій / М. Паска, О. Маслійчук // Сталий розвиток – стан та перспективи : матеріали ІІ Міжнар. наук. симпозіуму SDEV’2020 (12-15 лютого 2020 р., Львів-Славське). – Львів, 2020. - С. 400-402. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26166 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи - удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів із використанням рослинної сировини - люпину та дивосилу для ресторанних технологій. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м'ясні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | удосконалення технологій | uk_UA |
dc.title | Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска М., Маслійчук О..pdf | 70.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.