Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26166
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorМаслійчук, О.-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorMasliichuk, O.-
dc.date.accessioned2020-06-30T08:51:02Z-
dc.date.available2020-06-30T08:51:02Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПаска М. Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій / М. Паска, О. Маслійчук // Сталий розвиток – стан та перспективи : матеріали ІІ Міжнар. наук. симпозіуму SDEV’2020 (12-15 лютого 2020 р., Львів-Славське). – Львів, 2020. - С. 400-402.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26166-
dc.description.abstractМета роботи - удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів із використанням рослинної сировини - люпину та дивосилу для ресторанних технологій.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм'ясні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectудосконалення технологійuk_UA
dc.titleНауково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска М., Маслійчук О..pdf70.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.