Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22282
Title: Дослідження ліполітичних процесів у продуктах функціонального призначення, виготовлених з сировини Карпатського регіону
Authors: Галух, Б.
Паска, Марія
Paska, Mariia
Keywords: технологія
бринза
ліполіз
жирні кислоти
легкі органічні кислоти
діацетил
ефіри
Issue Date: 2016
Citation: Галух Б. І. Дослідження ліполітичних процесів у продуктах функціонального призначення, виготовлених з сировини Карпатського регіону / Галух Б. І., Паска М. З. // Технологии пищевой, легкой и химической промышленности. - 2016. - 3/3(29). - С. 23-29.
Abstract: У статті наведено результати досліджень перебігу ліполітичних процесів при виробництві і визріванні бринзи, виготовленої з коров’ячого, овечого і козиного молока та їх сумішей. Відображено особливості накопичення смакоароматичних речовин після зміни технологічних режимів соління бринзи. Дослідні зразки бринзи, порівняно до контрольного, мали вищий вміст смако-ароматичних речовин, найвищий вміст яких спостерігався у бринзі з козиного молока.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22282
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Галух_Паска_Дослідження ліполітичних_2016.pdf1.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.