Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22282
Title: | Дослідження ліполітичних процесів у продуктах функціонального призначення, виготовлених з сировини Карпатського регіону |
Authors: | Галух, Б. Паска, Марія Paska, Mariia |
Keywords: | технологія бринза ліполіз жирні кислоти легкі органічні кислоти діацетил ефіри |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Галух Б. І. Дослідження ліполітичних процесів у продуктах функціонального призначення, виготовлених з сировини Карпатського регіону / Галух Б. І., Паска М. З. // Технологии пищевой, легкой и химической промышленности. - 2016. - 3/3(29). - С. 23-29. |
Abstract: | У статті наведено результати досліджень перебігу ліполітичних процесів при виробництві і визріванні бринзи, виготовленої з коров’ячого, овечого і козиного молока та їх сумішей. Відображено особливості накопичення смакоароматичних речовин після зміни технологічних режимів соління бринзи. Дослідні зразки бринзи, порівняно до контрольного, мали вищий вміст смако-ароматичних речовин, найвищий вміст яких спостерігався у бринзі з козиного молока. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22282 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Галух_Паска_Дослідження ліполітичних_2016.pdf | 1.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.