Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22282
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Галух, Б. | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-24T11:29:40Z | - |
dc.date.available | 2019-09-24T11:29:40Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Галух Б. І. Дослідження ліполітичних процесів у продуктах функціонального призначення, виготовлених з сировини Карпатського регіону / Галух Б. І., Паска М. З. // Технологии пищевой, легкой и химической промышленности. - 2016. - 3/3(29). - С. 23-29. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22282 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено результати досліджень перебігу ліполітичних процесів при виробництві і визріванні бринзи, виготовленої з коров’ячого, овечого і козиного молока та їх сумішей. Відображено особливості накопичення смакоароматичних речовин після зміни технологічних режимів соління бринзи. Дослідні зразки бринзи, порівняно до контрольного, мали вищий вміст смако-ароматичних речовин, найвищий вміст яких спостерігався у бринзі з козиного молока. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | бринза | uk_UA |
dc.subject | ліполіз | uk_UA |
dc.subject | жирні кислоти | uk_UA |
dc.subject | легкі органічні кислоти | uk_UA |
dc.subject | діацетил | uk_UA |
dc.subject | ефіри | uk_UA |
dc.title | Дослідження ліполітичних процесів у продуктах функціонального призначення, виготовлених з сировини Карпатського регіону | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Галух_Паска_Дослідження ліполітичних_2016.pdf | 1.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.