Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22282
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГалух, Б.-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2019-09-24T11:29:40Z-
dc.date.available2019-09-24T11:29:40Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГалух Б. І. Дослідження ліполітичних процесів у продуктах функціонального призначення, виготовлених з сировини Карпатського регіону / Галух Б. І., Паска М. З. // Технологии пищевой, легкой и химической промышленности. - 2016. - 3/3(29). - С. 23-29.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22282-
dc.description.abstractУ статті наведено результати досліджень перебігу ліполітичних процесів при виробництві і визріванні бринзи, виготовленої з коров’ячого, овечого і козиного молока та їх сумішей. Відображено особливості накопичення смакоароматичних речовин після зміни технологічних режимів соління бринзи. Дослідні зразки бринзи, порівняно до контрольного, мали вищий вміст смако-ароматичних речовин, найвищий вміст яких спостерігався у бринзі з козиного молока.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectбринзаuk_UA
dc.subjectліполізuk_UA
dc.subjectжирні кислотиuk_UA
dc.subjectлегкі органічні кислотиuk_UA
dc.subjectдіацетилuk_UA
dc.subjectефіриuk_UA
dc.titleДослідження ліполітичних процесів у продуктах функціонального призначення, виготовлених з сировини Карпатського регіонуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Галух_Паска_Дослідження ліполітичних_2016.pdf1.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.