Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 11 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022-09-21
Оцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Гілецький, Іван
;
Paska, Mariia
;
Hiletskyi, Ivan
2022-09-21
Інноваційні технології обслуговування в сучасних закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olha
2022-10-06
Анімаційні програми в індустрії ресторанного бізнесу
Чирка, В’ячеслав
;
Паска, Марія
;
Chyrka, Viacheslav
;
Paska, Mariia
2022-10-06
Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві
Гілецький, Іван
;
Паска, Марія
;
Hiletskyi, Ivan
;
Paska, Mariia
2023-04-28
Сучасні тенденції ресторанного бізнесу в умовах війни
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
;
Radzimovska, Olha
;
Paska, Mariia
2022-05-19
Окремі аспекти впровадження системи харчової безпеки у закладах сфери гостинності
Гілецький, Іван
;
Паска, Марія
;
Hiletskyy, Ivan
;
Paska, Mariia
2022-05-19
Аналіз якості обслуговування кейтерингової компанії «Chef»
Мосійчук, Мар’яна
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Mosiychuk, Maryana
;
Paska, Mariya
;
Radzimovska, Olga
2022-05-19
Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговування
Данилишин, Ярина
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Danylyshyn, Yaryna
;
Paska, Mariya
;
Radzimovska, Olga
2023-04-19
Сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу Львівщини
Паска, Марія
;
Paska Mariia
2023
Регіональні страви Львівщини – основа Галицької кухні
Паска, Марія
;
Свищ, Лілія
;
Фик, Богдан
;
Paska, Mariia
;
Svyshch, Liliya
;
Fuk, Bogdan
Discover
Author
8
Paska, Mariia
4
Радзімовська, Ольга
3
Гілецький, Іван
2
Hiletskyi, Ivan
2
Paska, Mariya
2
Radzimovska, Olga
2
Radzimovska, Olha
2
Свищ, Лілія
1
Boratynskyi, Oleh
1
Chyrka, Viacheslav
.
next >
Subject
6
ресторанний бізнес
3
ресторанне господарство
2
cooking technology
2
dishes
2
service
2
ресторанне господарства
2
страви
2
технологія приготування
1
air catering
1
animation activity
.
next >
Date issued
7
2022
4
2023