Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 109 (Search time: 0.033 seconds).
previous
1
2
3
4
...
11
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій
Паска, Марія
;
Маслійчук, О.
;
Paska, Mariia
;
Masliichuk, O.
2020
Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначення
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
;
Paska, Mariia
;
Korkuna, Oryslava
;
Kulyk, Oksana
2020-04-23
Сучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-04-23
Теоретичні аспекти розвитку барної справи
Паска, Марія
;
Потопа, Катерина
;
Paska, Mariia
;
Potopa, Kateryna
2019
Кольорокорегуючі композиції м’ясних систем з низьким вмістом гемоглобінвмісної сировини
Жук, В.
;
Шевченко, І.
;
Поліщук, Г.
;
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2018
Виробництво м’ясних сиров’ялених снеків: перспективи та конкурентоспроможність
Баль-Прилипко, Л.
;
Леонова, Б.
;
Старкова, Е.
;
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2016
Дослідження ліполітичних процесів у продуктах функціонального призначення, виготовлених з сировини Карпатського регіону
Галух, Б.
;
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2019
Мікроструктурний аналіз фаршів м'ясних посічених напівфабрикатів з функціональними інгредієнтами
Паска, Марія
;
Баль-Прилипко, Л.
;
Маслійчук, О.
;
Личук, М.
;
Paska, Mariia
2017
Визначення токсичності люпинового борошна і дивосилу та функціональних котлет з їх вмістом
Паска, Марія
;
Маслійчук, О.
;
Paska, Mariia
2016
Аналіз продуктивності молочних корів за результатами диспансеризації
Личук, М.
;
Слівінська, Л.
;
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
Discover
Author
13
Радзімовська, Ольга
12
Radzimovska, Olha
6
Гілецький, Іван
5
Boratynskyi, Oleh
5
Hiletskyi, Ivan
5
Levchuk, Alla
5
Боратинський, Олег
5
Левчук, Алла
5
Маслійчук, О.
4
Karpova, Marta
.
next >
Subject
16
кафедра готельно-ресторанного біз...
8
restaurant business
8
ресторанне господарство
8
ресторанний бізнес
5
гастрономічний туризм
5
заклади ресторанного господарства
5
індустрія гостинності
4
gastronomic tourism
4
hospitality industry
4
restaurant tourism
.
next >
Date issued
29
2020
27
2023
21
2021
19
2022
5
2016
3
2024
2
2019
1
2014
1
2017
1
2018
.
< previous
next >
Has File(s)
109
true