Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 62 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Робоча програма навчальної дисципліни "Управління проєктами", галузь знань 07 Управління та адміністрування, спеціальність: 073 Менеджмент, факультет туризму, рівень освіти: магістрЗавидівська, О.; Дудюк, В.; Zavydivska, O.; Dudiuk, V.; Кафедра економіки та менеджменту
2022Основи нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 07 "Управління та адміністрування", спеціалізація 073 "Менеджмент"Петришин, Наталія; Паска, Марія; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022Основи нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 24 "Сфера обслуговування", спеціалізація 241 "Готельно-ресторанна справа"Петришин, Наталія; Паска, Марія; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Петришин, Наталія; Паска, Марія; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022Робоча програма навчальної дисципліни «Глобальна економіка», галузь знань 07 “Управління та адміністрування”, спеціальності 073 “Менеджмент”, факультет туризму, рівень вищої освіти: магістрПавленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2022Сучасні ресторанні тренди : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Петришин, Наталія; Паска, Марія; Лукович, Лідія; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia; Lukovych, Lidiia
2022Оздоровче харчування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Петришин, Наталія; Petryshyn, Nataliia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022Управління якістю туристичних послуг : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальність 073 МенеджментГолод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра туризму
2022Робоча програма навчальної дисципліни «Інтелектуальна власність», галузь знань 07 «Управління та адміністрування, спеціальності 073 «Менеджмент», факультет туризму, рівень освіти: другий (магістерський)Турчак, Олександр; Turchak, Oleksandr; Кафедра гуманітарних дисциплін
2022Педагогіка та психологія вищої школи : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальність: 014.11 Середня освіта (фізична культура), факультети: педагогічної освіти, післядипломної та заочної освітиКриштанович, Світлана; Kryshtanovych, Svitlana; Кафедра педагогіки та психології